Få min hjælp

Tiltræk flere besøgende til din hjemmeside med indhold,

de rent faktisk søger og giv dem det, de har brug for

– så de bliver dine kunder?

Til dig, der har brug for rådgivning, undervisning og hjælp til SEO og optimering af din hjemmeside.

Det er til dig, der ikke længere vil nøjes med en hjemmeside, der ser flot ud.

Jeg tager guider dig i enkelte steps til at skabe indhold på din hjemmeside, der tiltrækker kunder.

Genkender du det her

  • Du vil bare gerne have tid til at gøre det, du er bedst til. Derfor har du brug for at lære, hvordan din hjemmeside også skal kunne tiltrække kunder.
  • Du ved, hvor vigtigt det er – både nu og på den lange bane – at du får lært at optimere din hjemmeside. At du lære at bruge SEO i alt, hvad du foretager dig på din hjemmeside – men hvor dulan skal du starte?
  • Du har sikkert hørt og læst en masse viden om fordelene ved at arbejde med SEO. Men ikke desto mindre, så er du ikke kommet i gang.
  • Måske frygter du, at det bliver en tidsrøver for dig at gå i gang – fordi du stadig føler dig usikker på, hvad det egentlig er, du skal gøre.

Det forstår jeg godt

Du er ikke den eneste, der har det sådan.

Men hæng i. Du er faktisk heldig. Du har viden om dit område. Du har viden om dine kunders behov. Du kender i forvejen (lidt eller meget) til redskabet alias SEO, som du skal bruge.

Dét, du mangler, er overblik og struktur til at komme i gang.

Det giver jeg dig.

Jeg holder dig i hånden, mens du gør det.

Jeg fortæller dig, hvornår du skal bruge SEO.

Jeg fortæller dig, hvorfor det er vigtigt.

Jeg lærer dig at bruge det (på din hjemmeside, på din blog, sammen med dine sociale medier, sammen med det indhold, du allerede har skabt).

Og så fortæller jeg dig hemmeligheden om godt SEO arbejde. En hemmelighed, som i den grad er nøglen til, at det hele bliver til en succes. Især for dig, der er soloselvstændig og er nødsaget til, at skidtet virker (noget, som de andre SEO-eksperter har glemt at fortælle dig).

De andre siger

“Din analyse var knivskarp! Det var lige nøjagtigt, hvad jeg havde brug for at høre, så kan kan fortsætte mit arbejde i den rigtige retning.”

Lise Halskov

Onlinehaj.dk

“Ved at bruge Hanne til mine SEO-opgaver har det frigivet mig tid til mine kerneydelser.

… det giver mig tryghed at vide, at Hanne tager sig professionelt af opgaven..”

Bettina Vestergaard

Skilsmissekonsulenten.dk

Ærlig snak

Der findes ingen garantier, når vi taler om SEO og de gode placeringer på Google.
Reglerne gælder for alle. DOG virker de kun for dem, der bruger dem.

Jeg kan ikke give dig garantier om gode placeringer.

Til gengæld kan jeg love dig, at du – hos mig – få serveret viden, teori og en lavpraktisk arbejdsmetode til at arbejde med SEO. En metode, der gør dig i stand til at kampen op med dine konkurrenter. Om de gode placeringer.

Jeg vil klæde dig bedst muligt på ved at lære dig, hvad du skal gøre hvornår. Og give dig en plan for, hvordan du fortsætter.

Jeg tegner, fortæller, laver videoer og gør tingene enkle, så du griner dig lidt i skægget over, at du har holdt dig fra at komme i gang.

Det lover jeg dig.

Og noget af det, jeg ved, mine kunder er superglade for, og som har været afgørende for, at de er kommet i gang og fortsatte vores arbejde – er det materiale, jeg laver til mine kunder.
Guidelines og forklaringer på skrift, som passer præcist til den enkeltes behov. Det får du selvfølgelig også. Til evigt eje.

 

Om Hanne

Uanset om du har et stort kendskab eller lille kendskab til SEO, så har du muligheden for at få hjælp af mig. Vi arbejder udfra dit behov.

Jeg har selv været der, hvor SEO var volapyk snak. Til i dag at hjælpe, undervise og rådgive andre. Så jeg kender rejsen og ved, hvad der kan spænde ben for dig.

Jeg har arbejdet med optimeringen, SEO og kundeflow i 8 år og gjort mig en hulans masse erfaringer heraf. Jeg ved, hvad der kræver, at skabe en hjemmeside, der tiltrækker besøgende til og giver dem det de har brug for – for at blive til kunder. Og det vil jeg hjertens gerne dele med dig.

Sådan kan jeg hjælpe dig

Hanne SEO pakker

Har du brug undervisning, rådgivning og hjælp til at få tingene udført, så du sikre dig bedre placeringer, flere kunder og mere salg.

Så kan jeg hjælpe dig.

Rådgivning

Har du brug hjælp til en eller flere konkrete opgaver: optimering af landingssider, valg af kundetyper, strukturering af dine SEO opgaver mfl.

Så du Så kan jeg hjælpe dig.

Klippekort

Hvis du har brug for min hjælp til bestemte opgaver.
Og brug for at få tingene struktureret, så du selv kan klare opgaverne.

Så kan du få min hjælp – løbende. 

Lad os starte med en snak?

Fortæl om dig, din forretning og dine udfordringer her – og book din afklaringssamtale allerede i dag. Så er du kommet langt.

13 + 9 =