De andre siger

Det betyder alt i verden for mig, at mine kunder er tilfredse

 

 

 

 

Jeg har spurgt mine kunder

Hvad er det vigtigste, du har fået med fra vores samarbejde?

“Det er svært for mig at sætte en finger på en helt konkret ting som er det vigtigste. For mig er det netop helheden der fungerer virkelig godt – viden og teorien bag, konkrete værktøjer og tjeklister som jeg kan tage med mig videre, og muligheden for at ringe til dig i fremtiden hvis jeg pludselig er i tvivl om noget.

Den kombination gør at jeg kommer til rent faktisk at føre det ud i livet, og gøre det til noget der giver værdi i min forretning”.

Line

Webshopsejer, Snackmover.com

“Vores fælles markedsførings-sprog, dit store arbejde med at samle specifikke data i forhold til min virksomhed og de geniale skabeloner til lige præcis mit SEO arbejde, fik mig bedre at forstå og ligefrem elske SEO.

SEO har ikke været min bedste kop te, nu er det pludselig noget jeg bliver helt høj af, som min bedste matcha te”.

“Jeg giver dig mine bedste anbefalinger, du er skøn som person og samtidig vild dygtig til dit arbejde og forstår at formidle ekspertviden i øjenhøjde med mig”

“Nu kan jeg ikke lade være med at sige, sidder du derude og søger optimering af din webshop – så kontakt Hanne Østergaard, inden du betaler penge for at få andre til at gøre arbejdet for dig. I forløbet med Hanne, er det blevet meget tydeligt for mig, at kun jeg kan skrive den bedste tekst til mine produkter. For jeg har hjertet med mig, da det er ”mine” varer, nøje udvalget eller designet af mig”.

Mette

Webshopsejer, Bohea.dk

“Det har været fantastisk dejligt!
Du er både sød og saglig på en super god måde.
Ikke så meget udenomssnak – og det kan jeg jo godt lide – og alligevel får du vist
stor forståelse, så jeg ikke kommer til at føle mig dum, når der er noget, jeg slet ikke
har sat mig ind i.
Jeg har virkelig haft en følelse af, at du har 100% styr på det, du laver. Og måske
netop derfor har overblik og overskud til at sætte dig ind i mit udgangspunkt.
Jeg synes, det har været et meget tillidsskabende og seriøst forløb. Vores samtaler
pr. telefon vekslende med dine fine tips og rapporten, har været meget brugbare!
Jeg er visuelt orientering, så det har fungeret top-godt at se dine tips og
anbefalinger på skrift og så have mulighed for at spørge mere ind til detaljerne, når
vi har talt sammen”.

Lene

Lektor, cand.pæd. mindfulness-, MBSR- og yogainstruktør, Aboutnow.dk

Man får så meget mere end
‘bare’ SEO-rådgivning hos dig

Anne Pernille

Businessmentor og Livscoach, Caretogrow.dk

Hanne var lynhurtig til at spotte,
hvad der blokerer for at min side….

Ianniea

Coach, Empoweryou.dk

Start her

Er vi to et godt match?

Hvis du gerne vil have én, der k(ærlig) fortæller dig, hvad din hjemmeside “sender” ud til omverden.

En der kan fortælle dig, hvad der er vigtigst i forhold til din online platform.

En der kan hjælpe dig til at lykkes med din online forretning.

Så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig godt på vej.